The Collectors

According to paragraph 1, people can get a negative...

Câu hỏi: Read the passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.
When we meet people for the first time, we often make decisions about them based entirely on how they look. And of course, we too are being judged on our appearance. Undoubtedly, it's what's inside that's important but sometimes we can send out the wrong signals and so get a negative reaction, simply by wearing inappropriate clothing
When selecting your clothes each day, it is therefore important to think about who you're likely to meet, where you are going to be spending most of your time and what tasks you are likely to perform. Clearly, on a practical level, some outfits will be more appropriate to different sorts of activity this will dictate your choice to an extent. However, there's no need to abandon your individual taste completely. After all, if your dress to please somebody else's idea of what looks good, you may end up feeling uncomfortable and not quite yourself. Some colors bring your natural coloring to life and others can give you a washed-out appearance. Try out new ones by all means but remember that dressing in bright colors when you really subtle neutral tones or vice versa will make you feel self-conscious and uncomfortable. You know deep down where your taste boundaries lie. It may be fun to cross these sometimes, but do take care not to go too far all at once.
Reappraising your image isn't selfish because everyone who comes into contact with you will benefit. You'll look better and you'll feel better person all round. And if in doubt, you only need to read Professor Albert Mehrabian's book Silent Messages, which showed that the impact we make on each other depends 55 percent on how we look and behave, 38 percent on how we speak, and only seven percent on what we actually say.
According to paragraph 1, people can get a negative reaction from others by_________
A. wearing inappropriate clothes
B. expressing too strong emotions
C. sending out right signals
D. talking about other people's behaviors
Kiến thức: Đọc hiểu
Giải thích:
Theo đoạn văn 1, mọi người có thể nhận phản ứng tiêu cực từ người khác bởi
A. mặc trang phục không phù hợp
B. bày tỏ cảm xúc quá mãnh liệt
C. phát ra những tín hiệu đúng
D. nói về thái độ của người khác
Thông tin: Undoubtedly, it's what's inside that's important but sometimes we can send out the wrong signals and so get a negative reaction, simply by wearing inappropriate clothing
Tạm dịch: Không còn nghi ngờ gì nữa, có rất nhiều thứ mà bên trong đó rất quan trọng nhưng đôi khi chúng ta có thể phát ra những tín hiệu sai và do đó nhận được phản ứng tiêu cực, đơn giản bằng việc mặc quần áo không phù hợp.
Đáp án A.
 

Câu hỏi này có trong đề thi

Quảng cáo

Back
Top